Velg en side
Vil du bli vår nye mekaniker?

Da er kanskje dette en sak for deg. Vi søker nemlig etter en løsningsorientert mekaniker til Nellemann Machinery. Om du er like lidenskapelig opptatt av maskiner som oss, med litt ekstra kjærlighet for traktor av typen oransje, så er det muligens deg vi ser etter.

Nellemann Machinery skal gjøre Kubota til det prefererte merket i Norge, og, ikke minst, skal vi ha det gøy på veien. Vi er derfor ikke fremmed for å bruse litt med fjæra på messer, kjøre traktor med Petter Pilgaard og Lothepus eller stikke oss frem på TV, i aviser og på sosiale medier.

Vi skal også gi våre kunder den beste servicen og levere kvalitetssterke merkevarer. Men for å oppnå målene våre, trenger vi landets hyggeligste og beste mekaniker.

Er du vårt nye tilskudd?

Vi leter alltid etter folk som er flinkere enn oss. Vi trenger derfor noen som ser på mekaniske reparasjoner, diagnose og feilsøking, service og vedlikeholdt som en lek. Er det deg?

Vi tror du er en utdannet landbruksmekaniker som har noen år bak deg. Vi tror også at du er kvalitetsbevisst med et stort ønske om å jobbe med høyteknologiske maskiner, verktøy og diagnoseutstyr.

Kanskje like viktig tror vi du har et ønske om å bli en del av et godt arbeidsmiljø. Vi har allerede en dyktig gjeng med mekanikere hos oss. De er ikke bare rå med skrutrekkeren, de er også flinke til å spille hverandre gode.

Bli med på utviklingen

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter. Vi er leverandører av noen av verdens største merkevarer, blant annet Kubota som er det raskest voksende traktor- og parkmerket i landet for øyeblikket.

Om du nå sitter med en stemme i hodet som skriker «dette er jo meg!», eller om du vil lese mer om hva vi i Nellemann Machinery kan tilby, se vår stillingsannonse på Finn.no.

Vi håper å høre fra deg!

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...