Nellemann Machinery har med stor suksess de siste årene reposisjonert Kubota som det opplagte valget for landbruks- og anleggsbransjen i store deler av Norge. Nå står vårt langstrakte lands nordligste region for tur med Nord Maskinforretning på laget.

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier han er glad for å få Nord Maskinforretning med i forhandlerstallen.

– Med Nord Maskinforretning som Kubota-forhandler i Troms- og Finnmark fortsetter vi jobben med å tilgjengeliggjøre Kubota til kvalitetsbevisste bønder og anleggsarbeidere i hele landet, sier han.

Ny merkevare og nye lokaler

Sigbjørn Hansen, daglig leder i Nord Maskinforretning, sier han er glad for muligheten til å bli forhandler for det japanske kvalitetsmerket.

– Timingen er perfekt. I midten av april flytter vi inn i nye moderne lokaler strategisk plassert langs E6 i Nordreisa i Nord-Troms. Hvilket gjør oss ytterligere posisjonert og tilgjengelige for kunder i hele regionen, sier han.

One Stop Shop for anleggsbransjen

Sigbjørn Hansen sier Kubota fra gammelt av har vært en gårdstraktor som har vært å finne på flere av fylkets gårder.

– Nå skal vi på nytt sørge for at Kubota skal bli et kjent syn i regionen. Vi har allerede flere sterke merkevarer i porteføljen. Med Nellemann Machinery på laget, tilfører vi nok et merke som står sterkt i markedet. Kundene kan, og skal, føle seg trygge hos oss. Derfor er det en ekstra trygghet at vi som forhandler kan dra nytte av Nellemann Machinery sin erfaring, kunnskap og innsikt.

– Vi har som mål å være en komplett forhandler for landbruks- og anleggsbransjen. Ved å tilføre Kubota til porteføljen, kan vi tilby et bredt spekter av produkter som passer alle. I praksis betyr samarbeidet at vi også blir et opplagt valg for landbruket, legger han til.

Topper laget

Kjetil Nilsson sier at Kubota er synonymt med pålitelighet, og at han er glad for å se at voksende nettverk av partnere og servicepunkter gir resultater.

– Vi er helt avhengige av dyktige partnere og forhandlere som Nord Maskinforretning for å lykkes med strategien. Vi er dedikert til å levere god kundestøtte og ettermarkedstjenester for å sikre at kundene alltid har tilgang til ekspertisen og delene som kreves for å holde utstyret i topp stand, avslutter han.