Select Page

Kubota oppgraderer den populære BF3500-serien med et nytt og effektivt PowerFeed-matesystem. Hvilket er en betydelig oppgradering for serien som opprinnelig ble lansert med et 15-knivers forhakkingssystem.

Den nye PowerFeed-rotoren er utviklet med et enkelt rotorsystem som gir høy innmatningskapasitet til en lavere kostnad. Hvilket blant annet gjør løsningen ideell for brukere som ikke trenger forhakking. Rune Cedervall Teigen, regionsjef i Nellemann Machinery som fører Kubota på det norske markedet, forklarer at PowerFeed-rotoren har økt i diameter sammenlignet med tidligere modeller.

– PowerFeed-systemet er spesielt utviklet for fleravlingsdyrking. Hvilket er synonymt med økt produksjonskapasitet ved bruk av mindre effekt, sier han.

Kubota Paralellogram dropfloor-system

En viktig forbedring i modeller utstyrt med PowerFeed, er en senket gulvprofil som forbedrer avlingsflyten. Det nye designet gjør at DropFloor-systemet senker seg i bak- og forkant samtidig som  det gir økt klaring og optimal fjerning av eventuelle blokkeringer. PowerFeed-innmateren kommer også med en 2,3 meter bred pick-up og en fem-tinds rulle. Hver tinnestang er støttet av fire lagre, plassert i begge ender av rullen for økt effektivitet og holdbarhet.

– Lanseringen av det nye matesystemet kommer kort tid etter introduksjonen av filmbinding for økt silokvalitet. Tillegget øker allsidigheten til BF3500-serien, og gir brukerne flere muligheter, sier Rune Cedervall Teigen.

PowerBind nettinnpakningssystem

Kubota BF3500 er nå tilgjengelig med den nye PowerFeed-rotoren eller det tradisjonelle 15-knivers SuperCut forhakkingssystemet. Serien kommer også med det standardiserte PowerBind-nettinnpakningssystemet. Filminnbinding er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Kontakt oss på +47 64 83 25 00 eller 958 46 838 for mer informasjon.