Velg en side
Suksess i utlandet for Pilgaard og Lothepus

Pilgaard og Lothepus sin podkast Anlegg og Sjau har ikke bare suksess i vårt langstrakte land. Gutta har suksess i land som Danmark, Litauen og Singapore. Noe som i stor grad skyldes norske anleggsarbeidere i utlandet.

Nellemann Machinery er selvsagt stolt sponsor av den nye suksesspodkasten. En podkast der guru og læremester Lothepus gir den relativt ferske anleggsarbeideren Petter Pilgaard en innføring i livet på byggeplassen og store maskiner. Og selvsagt blir det en rekke røverhistorier fra et langt brakkeliv.

Stor suksess

Anlegg og Sjau har tydeligvis truffet blink. I snitt er det rett under 10 000 nedlastinger per episode. Hvilket plasserer Anlegg og Sjau på tredjeplass på Spotify sin podliste. Helt siden Bygg Reis Deg-messen, hvor podkasten ble lansert, har gutta ligget på topplisten.

Samarbeid med P4

Flere lyttere skal det bli. Anlegg og Sjau har nå inngått en avtale med P4 og radiokanalens Lyden av Norge-app, hvor episodene promoteres på P4 sine radiokanaler og i deres andre podkaster. En avtale som strekker seg inn i 2024.

Kan også sees på YouTube

Ønsker du å se gutta i aksjon, kan du gjøre det på YouTube. Her legges episodene ut. I tillegg deler både Petter Pilgaard og Lothepus klipp på sosiale medier.

 

Det er bare å sette seg ned å lytte, eventuelt se.

 

Sjekk ut Anlegg og Sjau her.

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...