Velg en side
Petter og Vendela jakter gifteklart bondepar

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom ser nå etter et gifteklart bondepar for å gi dem en Kubota-traktor som bryllupsgave. Tanken bak er å bidra med litt starthjelp inn i den nyforelskede bondetilværelsen.

 

Det er ikke hvilken som helst traktor Petter og Vendela skal «gi» bort. Det vil si at det utvalgte paret får en Kubota M6-142 til fritt lån i et helt år. Petter Pilgaard sier det er viktig med en skikkelig traktor for å fart på kjærligheten.

– Dette er utvilsomt en kjærlighetstraktor. Du kan jo selv se for deg det nygifte paret kjøre inn i solnedgangen på en av de beste og kuleste traktorene som er tilgjengelig, sier han leende.

 

Ønsker å bidra

På spørsmål om hvorfor de gjør dette, svarer Petter at om det er noen som vet at det er mulig å finne kjærligheten til gards, så er det jo nettopp han og Vendela.

– Se på oss. Vi fant kjærligheten på Farmen. Hadde vi ikke møttes der, hadde jeg sannsynligvis aldri blitt kjent med Vendela. Det er utvilsomt noe magisk med det bonderomantiske. Kan vi bidra til en litt bedre start for et par som har lovet å elske og ære hverandre, så det en selvfølge at vi bidrar, sier han.

 

Motivasjon og inspirasjon

Via kampanjesiden www.traktorbryllupet.no, søkes det nå etter et par som mener det fortjener og har bruk for en traktor. Bak kampanjen, og i samarbeid med Petter og Vendela, står Nellemann Machinery som er importør av Kubota i Norge.

– Vi har nå samarbeidet med Petter i et snaut år, og vi er ekstremt imponert over hva han har fått til på kort tid. I tillegg til å gi litt starthjelp til det nyetablerte paret, håper vi gavmildheten kan bidra til økt fokus på viktigheten av den norske bonden generelt. Kanskje det til om med gir noen et spark bak til å gjøre bondedrømmen til alvor. Akkurat som Petter gjorde med anleggsmaskindrømmen, sier Kjetil Nilsson som er daglig leder i Nellemann Machinery.

 

Tidenes bryllupsgave

Traktoren bryllupsparet «får» til fritt bruk i ett år, er en Kubota M6-142. En fleksibel og råsterk allroundtraktor av kjent japansk kvalitet. Kjetil Nilsson sier det er en allsidig arbeidskamerat for de fleste oppgaver.

– Skal du ha én traktor er det denne. Enkelt forklart en ideell traktor for alle som ønsker noe smidig med god sikt, høy komfort og god ytelse. Førerhuset er utviklet for høy komfort og lange arbeidsdager, og den egenproduserte og drivstoffgjerrige Stage V-motoren gir full effekt over et bredt turtallsområde. Bedre bryllupsgave enn dette kan umulig et bondepar få, sier han.

 

Verdsetter førerhuset

Petter har selvsagt testet Kubota-traktoren selv. En av tingene han verdsetter høyest med den nye traktoren er førerhuset.

– For meg er førerhuset veldig viktig. Det er der du tilbringer det meste av tiden. Derfor er komfort alfa og omega. I Kubota M6-142 sitter du godt og varmt, og effektiv fjæring sikrer god komfort uansett oppgave. De som får tilgang til denne kan bare glede seg, sier han.

 

Er du en gifteklar bonde, og kan tenke deg å melde interesse for den unike bryllupsgaven, så finner du informasjon og påmeldingsskjema på www.traktorbryllupet.no.

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...