Nellemann Machinery lanserer rundballepresser og pakkere fra Kubota på det norske markedet. Noe som vil styrke Kubotas posisjon som en fremtredende aktør i den norske landbrukssektoren.

Introduksjonen av rundballepresser og pakkere i Norge, er et resultat av at Kubota Corporation kjøpte Kverneland Group i 2012. Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier han er glad for å tilby et enda bredere Kubota-sortiment på det norske markedet.

– Kverneland Group er kjent for sitt omfattende sortiment av landbruksredskaper av høy kvalitet. Nå er Kubota sine rundballepresser som er produsert i samarbeid med selskapet tilgjengelig også i Norge, sier han.

– Ved å kombinere Kubotas anerkjente landbruksredskaper med Kverneland Groups ekspertise og erfaring innen landbrukssektoren, bygger vi sammen et sterkt fundament for fremtiden, legger han til.

Viktig milepæl i tilstedeværelsesstrategien

Samarbeidet med Kverneland Group representerer en viktig milepæl i Kubotas strategi for å styrke tilstedeværelsen på det norske landbruksmarkedet.

– Ved å tilby et bredt spekter av kvalitetsredskaper og dedikert kundestøtte gjennom et sterkt forhandlernettverk, vil Nellemann Machinery sikre at norske bønder og entreprenører har de beste verktøyene tilgjengelig. Rundballepressene er et perfekt komplement til vår brede portefølje bestående av små til store lansbrukstraktorer opptil 175 hestekrefter med trinnløs gir kasse som er perfekt tilpasset pressene, sier Kjetil Nilsson.

Avansert teknologi

Rundballepressene som nå lanseres på det norske markedet, er utstyrt med avansert teknologi for best mulige resultater. Være seg om du er småskalebonde eller driver en stor landbruksbedrift, vil det brukervennlige designet redusere nedetiden for økt produktivitet.

– Med ergonomisk design og avanserte sikkerhetsfunksjoner får du en bedre høsteopplevelse der komfort og sikkerhet står i fokus. I tillegg lanseres det pakkere som gir deg full kontroll fra traktorens førerhus, og som gir jevn og konsistent innpakning av ensilasjeballer, sier Kjetil Nilsson.

Rundballepressene får Norges premiere under Dyrsku´n som finner sted i Seljord mellom 8 og 10 september.