Velg en side
Kubota lanserer LX-serien

Kubota introduserte nylig sin nye LX-serie. En serie bestående av flerfunksjonelle og kompakte traktorer for en rekke arbeidsoppgaver. Alt fra snøfjerning og gressklipping til materialhåndtering og jordarbeid.

Den nye LX-traktoren er tilgjengelig i fire modeller, med Stage V-motor med CRS, EGR og DPF.

Høy kvalitetsstandard og nye muligheter

Den praktiske traktoren for gressklipping er tilgjengelig med den nye frontlasteren LA545 og et parallellføringssystem. Swift Tach, som gjør det enkelt å ta av lasteren uten å gå ut av traktoren, er også tilgengelig som tilleggsutstyr.

Traktorene som har nytt design og ny transmisjon er allsidige og behagelige å bruke, og egner seg spesielt for bruk i park og anlegg.

 

 

Fordelene med serien

Traktorene i LX-serien har en dieselgjerrig Kubota-motor med lave utslipp. Avhengig av modell, varierer motorene fra 24,9 til 40 hestekrefter. LX-351 og LX-410 leveres med ROPS-førervern, førerhus og HST-girkasse med 3 grupper.

Blant de viktigste nyhetene i LX-serien er tohastighetsfunksjonen, den nye transmisjonen og det nye støydempende interiøret. Andre nyheter det er verdt å nevne er auto-gassfunksjonen, som gjør det mulig for brukeren å kontrollere motorturtallet med mono-pedalen.

 

 

Høyt nivå av kraft

Den nye LX-serien er kompakt og manøvrerbar nok til å betjene 60- og 72-tommers midtmonterte gressklippere, og gir samtidig nok kraft til en frontlaster med løftekapasitet på over 1000 kg. Et trepunktfeste åpner også opp for et bredt utvalg av redskaper, som for eksempel roterende kuttere, styrestenger etc.

Den smale størrelsen på den nye modellen gjør det i tillegg lettere å manøvrere i terrenget

Skapt for helårsbruk

LX-serien er allsidig og ideell for bruk året rundt. Serien kombinerer størrelsen og manøvrerbarheten til B-seriens kompakte traktorer med kraften og funksjonaliteten til Kubota L-serien.

LX-serien blir først introdusert i Europa, etterfulgt av det nord-amerikanske og japanske markedet.

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...