Velg en side
Dette er nye M6

Nylig ble årets store traktornyhet, Kubota M6, lansert i Norge. En traktor for de fleste oppgaver, enten du skal kjøre på jordet, brøyte snø eller kjøre med henger. Med andre ord en allsidig allrounder for de fleste behov.

Rune Teigen, produktspesialist i Nellemann Machinery, sier den nye M6-serien kommer i tre utgaver med 120, 130 eller 140 hester. I tillegg får du 20 hester powerboost i alle tre modellene. Nellemann Machinery har valgt å ta inn den største modellen i første omgang

Powershift
Girkassa i M6-en er utstyrt med en powershift girkasse. Dette betyr at du kan skifte gir uten clutch. – Kubota M6 har også en clutch-funksjon på bremsepedalene og en down-hill kontroll. Du kan kjøre utfor en bakke og bremse med giret, så du slipper å sitte med beina på bremsen hele tiden, sier Rune Teigen.

Fokus på komfort

I traktorhytta finner du en helt ny skjerm med Isobus-funksjoner, og stort sett alt du måtte trenge. Fra armlenet, hvor alt er integrert, kan du styre de fleste funksjoner på traktoren. I tillegg vil du sitte veldig komfortabelt. –Selve hytta i den nye M6-en er veldig støysvak. Traktoren er også utstyrt med framakselfjæring og hyttefjæring. Dette gjør at du får en behagelig opplevelse i den nye M6-en.

Garanti og service

Når du kjøper en Kubota fra Nellemann Machinery får du en femårs fabrikkgaranti. I tillegg kan det tegnes en serviceavtale for forutsigbart traktorhold.

– Konklusjonen er at den nye M6-en oppleves som støysvak, robust, driftssikker og pålitelig. Det samtidig som du har et behagelig førerhusmiljø. Med andre ord et kvalitetsprodukt fra Japan, hvor alle komponenter også er laget på fabrikk, avslutter han.

 

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...