Velg en side
Spar tid med oppsamlere fra Billy Goat

Sommeren er for lengst på hell, og bladene begynner sakte, men sikkert å falle mens høsten brer seg over landet vårt. Du som jobber med skole, kirke, park, idrettsanlegg, veier eller egen hage, vet at jobben bare så vidt har begynt. Når blad og rusk er samlet til en haug, gjenstår fortsatt jobben oppsamlingen.

Slitasje, strekk og tunge løft er uunngåelig om du skal rydde for hånd. Det smarteste valget du kan gjøre i år er derfor å velge riktig oppsamler for ditt behov. Vi har laget en guide for bruken av Billy Goat oppsamlere, slik at du enkelt kan finne ut hva som passer best for deg og dine behov.

Billy Goat DL13

Billy Goat DL13

Små til mellomstore jobber
Med 2.100 CFM (kubikkfot per minutt) kommersielt sug, er Billy Goat DL1302H den perfekte oppsamleren for små til mellomstore jobber. For deg som jobber med hage, eiendommer eller park, er DL13 den perfekte serien ettersom den kombinerer riktig mengde kraft og størrelse for lette entreprenørjobber.


Det er flere egenskaper som er verdt å trekke frem med denne modellen. Det viktigste som er verdt å nevne er modellens Piranha-blad. Som gjør at blad og rusk kuttes opp til fine småbiter. Dette minimerer dumpingskostnader og gjør det mulig å samle mer volum og oppsamling fra flere eiendommer før tømming. 

Billy Goat KV

Billy Goat KV

Billy Goat KV

Billy Goat KV er en perfekt maskin for borettslag, sameier og lett kommersiell bruk, være seg om det gjelder opprydning i bolig, terrassen, plen, oppkjørsel, gangvei, busker, trær, parkeringsplass eller gjerdelinjen.


Med variabel høydejustering kan du justere munnstykket for oppsamling på hard eller myk overflate, det vil si på både asfalt og gress. Driften på bakhjulene gjør også bruken av maskinen enkel i kupert terreng. Det 27 tommers brede plen- og søppelvakuumet er ideelt for vedlikehold av bolig og eiendom.

Hos Nellemann Machinery leveres KV i modellene: KV601, KV601SP, KV650H og KV650SPH.

Mellomstore til store jobber

For deg som trenger en god laster til eiendomsforvaltning, kommunal- og entreprenørbruk, er DL18-serien midt i blinken. I likhet med DL13, har også denne serien Piranha-blad som kutter opp blad og rusk til fine biter.

Billy Goats DL1802VEU er drevet av en 570cc, 18 hk Vanguard-motor. Den har også en funksjon (CustomFit) som enkelt lar deg tilpasse lasteren til hengeren eller bilen. Å montere lasteren er en lett sak, og gjøres på en av tre måter:

  • Bakluke montert med valgfritt hengersett
  • Lastebilkobling montert med valgfri svingfeste
  • Sklimontert på tilhenger eller lastebi
Billy Goat MV

Billy Goat MV

Billy Goat MV

Stor jobb foran deg? MV plen- og søppelvakuum gir deg kraft på både harde overflater og torv. MV-serien er ideell for større eiendommer, kommersielle tomter, opprydning av løv, parker, gater, skoler og til og med festivalopprydning. Bokser, flasker, gressavklipp, søppel eller rusk slengende rundt? Billy Goat MV suger lett opp både søppel og avfall. 

Slitebestandige kompositthuskomponenter reduserer vekt og rustdannelse. Motoren i MV-serien har en Honda-drevet skyveenhet og to selvgående, 3-trinns, Honda og Briggs & Stratton vakuumer.

For det norske markedet anbefaler vi MV650SPH, med Honda GSV 190 motor, 74 cm arbeidsbredde og 151 liter oppsamlerkapasitet.

Billy Goat QV

Billy Goat QV

Billy Goat QV

QV er Billy Goats mest stillegående maskin, men ikke la deg lure. Kraften er likevel enorm. Dette er en maskin for harde overflater, ideell for entreprenørbruk og kommunalt arbeid på asfalt, skoler, sykehus, parker, kirker, flyplass, store eiendommer og fortau.

Billy Goat QV har en unikt syklonisk filtrering med eksklusiv Dust Sock-teknologi som reduserer støv under tørre forhold. Huset og viftekombinasjonen med 6 blader i rustningsplater av stål, gir optimal sugeeffekt og ruskreduksjon for kompostering under tørre forhold.

Billy Goat oppsamlere

Alle Billy Goat oppsamlere har et dobbelt makuleringssystem med Piranha blad for å makulere blad og rusk til en liten haug med kompost. På den måten reduseres rusket betydelig. Rusket tar mindre plass i lastebilen eller tilhengeren. Hvilket betyr mindre tømming og frigjort tid. Ved å makulere organisk rusk, kan komposten brukes til hager og blomsterbed for å forbedre jordkvaliteten. 

Finn din modell hos Nellemann Machinery.

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...