Velg en side
Petter Pilgaard går solo og velger Kubota

For halvannet år siden overrasket Petter Pilgaard alle med å bytte karrierevei. Hverdagen som anleggsarbeider har gitt mersmak, og derfor starter han nå for seg selv. For Petter er dette en drøm som går i oppfyllelse. Nå er det også klart at han går for Kubota.

Som Petter tidligere har bebudet, så er han først og fremst anleggsarbeider – ikke TV-kjendis. Han elsker å gjøre et såkalt «ærlig» arbeid og samtidig få litt skitt på buksene og under neglene. Nå tar han det hele videre og starter sin egen virksomhet.

– Dette er noe jeg har tenkt på lenge. Men som du vet er det langt fra tanke til handling. Det er både skremmende og spennende. Det dukket opp en mulighet som lar meg realisere det hele litt tidligere enn planlagt, sier han.

Stolt som en hane

For som alle vet, er ikke akkurat traktorer, plenklippene og annet utstyr billige greier. Petter sier at han via gode kontakter har fått til avtale med Nellemann Machinery som gir han muligheten til å realisere drømmen.

– Det er veldig kult at jeg får muligheten til å bruke Kubota som er et av verdens største og beste traktormerke. For meg er det viktig med utstyr som krever minimalt med vedlikehold, og da er Kubota perfekt. Hvem hadde for få år siden trodd at Petter Pilgaard skulle bli maskinentreprenør? Jeg er stolt som en hane, sier han.

Daglig leder i Nellemann Machinery, Kjetil Nilsson.

Daglig leder i Nellemann Machinery, Kjetil Nilsson.

God ambassadør

Kjetil Nilsson som er daglig leder i Nellemann Machinery som fører Kubota i Norge, sier han han har fulgt Petter fra sidelinjen, og at det er veldig spennende at han har valgt den retningen han har.

– Petter er en god ambassadør for yrket, og er derfor en vi ønsker å støtte i startfasen. Han er positiv, hyggelig, læringsvillig og engasjert. Vi har snakket mye med han, og det er helt åpenbart at dette er noe han gjør av hele sitt hjerte, sier han.

– Vi har derfor valgt å støtte han med kunnskap, opplæring og en fornuftig avtale rundt maskiner for at han skal komme i gang. Businessen må han selvsagt stå for selv. Han er et forbilde for alle der ute som vurdere å følge han fotspor. Han er et godt eksempel på at det aldri er for sent å endre retning, selv om han garantert blir å se på TV fremover også, legger han til.

Petter får full støtte fra Vendela.

Petter får full støtte fra Vendela.

Får støtte av Vendela

På spørsmål om hva hans bedre halvdel mener, er svaret at hun synes det er tøft og at hun støtter han fullt ut.

– Vendela har vært pådriver for valget hele veien. Det er hun som dyttet meg over linjen og fikk meg til å ta det endelige valget. Hun er stolt av meg, sier han.

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...