Med høyde på under to meter er Kärcher MIC 35 perfekt for rengjøring av for eksempel parkeringshus. I tillegg er den både miljøvennlig og økonomisk i bruk. Hvilket også gjør den perfekt for bruk i byens grønne soner.

Morten Standal, markedsansvarlig i Nellemann Machinery AS som fører Kärcher i Norge, sier Kärcher MIC 35 har en Kubota-motor på 35 hk og common-rail innsprøytning.

Enkelt å komme til overalt
Feiemaskinen har en 800 liters oppsamlingstank. Modellen har også en høytrykksspyler montert på baksiden som i praksis betyr at du enkelt kommer til på vanskelig tilgjengelig områder.
– Takket være en justerbar tredjekost kan du rengjøre og komme til på flater som er utenfor selve maskinens karosseri, sier Morten.

Størst førerhus i sin klasse
Kärcher MIC 35 har det største førerhuset i sin klasse med 360 graders sikt og ryggekamera. Alt av funksjoner finner du på et sted på displayet. Alt fra justeringer av kostene, vannmengde til heving og senkning av oppsamlerkassen. Den har ryggekamera og kamera montert under maskinen for å enkelt vise hva som samles opp fra kostene.

Rask redskapsskiftning
Via et eget system for redskapsskiftning er oppgaven enkel. Frontredskaper kobles til via standard triangelkobling, mens skiftning av bakmonterte redskaper gjøres via et hurtigkoblingssystem med hydraulisk tiltbar ramme.
– Maksimal komfort og enkelt vedlikehold med lange serviceintervaller, gjør Kärcher MIC 35 til en solid, brukervennlig og trygg feiemaskin, avslutter Morten Standal.

Her kan du lese mer om våre andre Kärcher-modeller: MIC 26 og MC 250.