Nellemann Machinery tar selvsagt turen til Dyrsku’n i Seljord. Den 9. til 11. september er vi på plass på stand C-504, og vi gleder oss til å vise fram tøffe maskiner og grepa utstyr. Petter Pilgaard kommer til å være med oss fra klokka 12-15 på lørdagen.

På årets Dyrsku’n får du muligheten til å se hvor stor og hvor smal en traktor fra Kubota kan bli, når vi tar med oss noen av de beste traktorene, kompakttraktorene, lasterne og sitteklipperne vi har i katalogen. Du får også en nærmere titt på Kubota RTV, som er et arbeidskjøretøy som virkelig setter sin egen standard for allsidighet.

Kärcher MIC 35 blir også med. Det er en av de flotteste redskapsbærerne vi har, med det største førerhuset i sin klasse, og høyden på under to meter gjør at du kommer til nesten overalt.

Spider E-cross liner sniker seg også med, en elektrisk skråningsklipper som tåler bakker med helling på opp til 35 grader! For den helt spesielt interesserte, blir det mulig å sjekke ut Spider 2 SGS, som er den eneste klipperen på markedet dedikert til vedlikehold av gressarealer for solcelleparker og ekstreme skråninger med opp til 55 grader helling.

Har du ikke billett? Vinn billetter til deg og en venn

Vi spanderer fire billetter til Dyrsku’n, så vi trekker to vinnere som får ta med seg en venn. Gå inn på Nellemann Machinery på Facebook og finn fram til videoen av Petter, og kommenter under der, så er du med i trekningen.

Vi ses på Dyrsku’n!