Kubota etablerer seg i Stokke.
– Driftssikkerhet, service og kvalitet er viktigst for oss. Derfor falt valget på Kubota og Nellemann Machinery, sier daglig leder Reidar Gjelsås i den ferske forhandleren Gjema AS.

Gjema AS er en helt ny maskinforretning og forhandler i Stokke i Vestfold. Eier og daglig leder, Reidar Gjelsås, har lang yrkeserfaring som mekaniker og tekniker, og sier at valget om å bli Kubota-forhandler var enkelt.
– Landbruket i Vestfold er svært profesjonelt, og vi vet derfor det er kjærkomment med et Kubota-tilbud i fylket og kommunen. Vi vet det er avgjørende med driftssikkerhet og et godt servicetilbud. Vi er glade for å være en del av laget som skal styrke markedsposisjonen til Kubota i Norge, sier han.

Perfekt match
Kubota er en av verdens største produsenter av maskiner til landbruks- og parksegmentet. Etter at Nellemann Machinery tok over import og salg av Kubota i Norge, er det lagt en ambisiøs vekst- og posisjoneringsstrategi.
– At Gjema AS nå er en del av Kubota familien passer perfekt inn i vår plan om å bli en betydelig aktør i Norge på traktorer, park- og anleggsmaskiner.  Her får vi en partner på laget med omfattende erfaring fra gårdsdrift, og som samtidig har en genuin interesse for tekniske løsninger, maskiner og utstyr. Hvilket er viktig for å snakke med kundene på deres premisser, sier Kjetil Nilsson som er daglig leder i Nellemann Machinery AS.

Kjent og velutprøvd japansk kvalitet
Reidar Gjelsås sier han synes det er gøy å gå litt motstrøms. Med det mener han at det er lite tradisjon for japanske traktorer og parkmaskiner i vårt langstrakte land.
– Selv om Japansk kvalitet gjennom mange år er godt innarbeidet i anleggsmarkedet, er det fremdeles litt ukjent i landbruket i Norge. Hvorfor det er sånn skyldes nok først og fremst tradisjoner. Men vi ser nå at stadig flere får opp øynene for spesielt Kubota som i andre deler av verden er langt mer dominerende. Kubota er synonymt med kvalitet, sier han.

Fem års fabrikkgaranti
Kjetil Nilsson sier de for kort tid siden innførte Kubota Care, som innebærer hele fem års fabrikkgaranti. Hvilket vil at alle maskiner blant annet leveres med garanti som er overførbar til ny eier innenfor garantiperioden.
– I tillegg får du full garanti på uforutsette reparasjonskostnader under avtaletiden så lenge serviceintervaller er fulgt. Med Kubota skal du ha et bekymringsløst maskinhold for fokus på kjernevirksomheten i form av for eksempel landbruk og anleggsarbeid, sier han.