Velg en side
Kärcher MIC 26 for rene park- og gangveier

Petter Pilgaard var over av seg av begeistring når han testet Kärcher MC 250. Vi lot han teste markedets minste feiemaskin – Kärcher MIC 26. En feiemaskin skreddersydd for landets park- og gangveier.

Kärcher MIC 26 er super på trange veier som fortau og parkveier. Noe Kubota- og Kärcher-entusiast Petter Pilgaard støtter fullt ut.
– Denne er super for alt av fortau, sykkelstier og parkveier. Dette er nok den modellen jeg har testet som er enklest i bruk, sier han.

Smal og kompakt
Morten Standal, markedsansvarlig i Nellemann Machinery AS, sier det faktisk er en av markedets smidigste feiemaskiner, og kan bekrefte at den er svært brukervennlig.
– Den er smal og kompakt, og har en feiebredde på mellom 900 og 1400 millimeter. Tankvolumet er på hele 500 liter, sier han.

– Med sin korte venderadius og leddstyring, kommer du bokstavelig talt til overalt. Ikke minst er den lav som gjør at den egner seg i garasjer og større parkeringshus i tillegg til fortau, sykkelstier og parkveier, legger han til.

Oversiktlig førerhus
Førehuset til Kärcher MIC 26 er svært oversiktlig med god sikt og et tydelig og brukervennlig betjeningspanel.
– Jeg liker godt styrespaken som enkelt lar meg kontrollere redskap og tilleggsutstyr. For ikke å glemme klimaanlegget. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er en maskin for eksempel alle vaktmestere i borettslag bør ha, sier Petter Pilgaard.

Praktisk ekstrautstyr
Av ekstrautstyr har Kärcher MIC 26 en liten håndholdt høytrykkspyler for bruk på benker og andre overflater. Den har også manuelt sugemunnstykke som kan kobles på bak for fjerning av løv og annet rusk. I tillegg har den en såkalt «dirt scraper» for enkel fjerning av skitt.
– Med denne er det bare å sette i gang med vårrengjøringen, avslutter Petter Pilgaard.

Her kan du lese mer om våre andre Kärcher-modeller: MIC 35 og MC 250.

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...