Velg en side
Fra Felleskjøpet til Nellemann Machinery

Nellemann Machinery har rekruttert en av bransjens desidert beste spillere. Kenneth Lund Strand er nå hentet inn for å styrke satsningen ytterligere på park og anlegg.

Kenneth Lund Strand sier han lenge har gledet seg til å spre nyheten om at han nå er tilbake der han føler seg mest hjemme.

– Etter å ha brukt de siste tre årene med å profesjonalisere brukthåndteringen til Felleskjøpet ved å etablere Bruktsenteret, er jeg glad for å igjen jobbe med det jeg synes er aller morsomst. Nemlig park og anlegg. Selv om Kubota er godt representert, er det samtidig en utfordrer til det mer etablerte. Ikke minst er Kubota et av de merkene med absolutt høyest kvalitet, sier han.

Fornøyd arbeidsgiver

Kjetil Nilsson, daglig leder i Nellemann Machinery, sier han er veldig glad for at Kenneth takket ja til tilbudet om å bidra til å styrke laget ytterligere.

– Kenneth er en bransjeveteran med både godt nettverk og rykte. Nå er han på riktig sted, og vi ser frem til at han kommer i gang med å bruke sin unike kompetanse for å styrke Nellemann Machinery og Kubota sin posisjon på det norske markedet, sier han.

«Hjemme» igjen

Kenneth begynte sin karriere i Felleskjøpets datterselskap Reinhardt Maskin i 2006 hvor han jobbet som mekaniker på John Deere parkmaskiner. Han ble deretter maskinselger i Felleskjøpet Park og Anlegg. Fra 2019 til og med nå, jobbet han med å etablere Felleskjøpets Bruktsenteret.

– Jobben i Bruktsenteret har både være lærerik og utfordrende. Jeg føler jeg har gjort mitt der nå, og at det nå er på tide å jobbe med det jeg er best på. Det er ingen tvil om at jeg har savnet kundene og markedet i form av for eksempel borettslag, idrettslag og entreprenører, sier han.

Bekreftelse på kvalitet og driftssikkerhet

Kubota er en av verdens største produsenter av maskiner til landbruks- og parksegmentet. Etter at Nellemann Machinery tok over all import og salg av Kubota i Norge, er det lagt en aggressiv vekst- og posisjoneringsstrategi.

– Kubota har til nå vært en underdog på det norske markedet. Noe vi er i ferd med å endre. Merkepreferansene er sterke i vårt langstrakte land, og det skal selvsagt knallhardt arbeid til for å endre på dette. Samtidig vet vi at Kubota er noe av det absolutt beste du kan kjøpe og eie. Kenneth er utvilsomt en mann som vil bidra positivt for at vi skal nå målet, avslutter Kjetil Nilsson.

Våre merker

Andre merker

Ny Kubota forhandler i Agder

Ny Kubota forhandler i Agder

Nellemann Machinery har inngått en avtale med Inovapro AS for å styrke Kubota sin posisjon i Agder. Samarbeidet er...