Velg en side
Er det deg vi søker?

Er dere et par med kjærlighet for bondelivet, traktor og hverandre? Da er dette er vårt frierbrev til dere.  Bryllupsgaven er klar, en helt rå Kubota-traktor. Alt vi mangler en brudeparet. Er det dere vi søker?

Jakten vår etter paret som skal gifte seg under Traktorbryllupet pågår for fullt, og det er fortsatt mulig å søke. Hvis du enda ikke har meldt deg på, har du fortsatt muligheten en liten stund til.

Faktisk til selveste valentinsdagen 14. februar.

En ekstra fin valentinsdag

Vi begynner trekningen av kandidater til Traktorbryllupet 14. februar 2022. Den mest romantiske dagen i året kan med andre ord også være din lykkedag. For kanskje er det nettopp deg vi faller for. Det er fortsatt tid til å melde seg på, og vi oppfordrer alle gifteklare bønder til å ta sjansen.

Skulle du og din kjære være våre utkårede for Traktorbryllupet, vil dere få en Kubota-traktor til fritt bruk i ett helt år. Det må jo være den ultimate bryllupsgaven!

Er du ikke selv en gifteklar bonde, men kjenner et fantastisk par som kunne trengt en traktor? Tips dem da vel!

Påmelding

Det er enkelt å melde seg på Traktorbryllupet. Det eneste vi ønsker å vite er hvem du og din utkårede er, og om dere skal gifte dere i nærmeste fremtid. Kanskje blir det nettopp deg vi tar kontakt med.

Vi håper å høre fra deg!

Meld deg på her: www.traktorbryllupet.no

Våre merker

Andre merker

Livet som anleggsarbeider

Livet som anleggsarbeider

Man kan trygt si det har skjedd mye i livet til Petter Pilgaard siden han vant Paradise Hotel i 2009. Det er lenge...

Sjekk ut vårt nye magasin

Sjekk ut vårt nye magasin

Endelig er Nellemann Machinery sitt nye magasin her. Et magasin hvor du kan lese om vår komplette produktportefølje....